Ny tilgang til separationskromatografi til LC/MS analyse

20. januar 2021

MD Scientific kan tilbyde en ny tilgang til separationskromatografi ved hjælp af micro pillar µPAC kolonner til LC/MS-analyse fra firmaet Pharma Fluidics.

µPACᵀᴹ capLC-kolonnen fra Pharma Fluidics giver øget robusthed og gennemstrømning uden at miste sensiviteten.

En strømningshastighedens mellem 1 og 15 µL / min ved moderat tryk muliggør korte gradientseparationer.

µPAC™-teknologien sikrer en usædvanlig høj reproducerbarhed over tid og på tværs af laboratorier. Dette gør µPAC™ capLC-kolonnen ideel til applikationer såsom (klinisk) proteomik, metabolomik og biofarmaceutiske analyser.

Kolonnen er kompatibel med alle kommercielt tilgængelige kapillære LC-systemer og kan let integreres i enhver eksperimentel opsætning.

Mere information ommicro pillar µPAC kolonner


Analysér plasmid-topoisomerer på bare fem minutter

16. december 2020

Rekombinant plasmid-DNA (pDNA) anvendes i stigende grad som et råmateriale i genterapi og som en aktiv ingrediens til DNA-vaccination. Farmaceutisk plasmid-DNA skal opfylde specifikationerne vedrørende indholdet af pDNA-topoisomerer (supercoiled, åben cirkulær og lineær).

Læs hvordan en HPLC-metode med høj opløsningskraft anvender TSKgel DNA-NPR anionbytter HPLC-kolonne til hurtig analyse af DNA-topoisomerer.


Færdigpakkede kolonner til hurtig metodeudvikling

13. november 2020

I denne 7-minutters video kan du høre mere om SkillPak 1 ml og 5 ml færdigpakkede kolonner udviklet af Tosoh Bioscience.

SkillPak-kolonnerne tilbyder høj ydeevne, bekvemmelighed og skalerbarhed. De leveres klar til brug, fyldt med det rigtige kromatografimedie til at tackle alle dine rensningsbehov. Tosoh Bioscience har designet dem til procesudvikling, metodeoptimering og parameterscreening samt prøveforberedelse.

Opfylder disse kolonner dine krav til et kommende projekt?
Få et gratis kolonnesæt til din næste metodeudvikling.

Læs mere om SkillPak kolonner


Råprøver til præcision: Fcγ-affinitetskromatografi

22. oktober 2020

Et monoklonalt antistofs (mAbs’) terapeutiske styrke bestemmes i vid udstrækning af glykanerne bundet til dets Fc-del, og galactose spiller en afgørende rolle i dette.

Tosohs TSKgel FcR-IIIA-NPR-kolonne til affinitetskromatografi bruger en FcγIIIA-receptorligand til at skelne forskelligt galactosylerede mAb’er.
Det resulterende kromatogram korrelerer stærkt med HILIC-MS analyse – uden forudgående forberedelse af prøven.

Læs mere om Tosohs kolonne: TSKgel FcR-IIIA-NPR (P/N 0023513)


Osmometre til ethvert behov

30. september 2020

Gonotecs store udvalg af osmometre anvendes til at bestemme osmolaliteten af vandige opløsninger i laboratorier på hospitaler, universiteter og i små og store virksomheder.

Se det store udvalg